Postales Mobti

Postales Mobti PDv1

Onze verantwoordelijkheden van het dagelijks leven te nemen kostbare tijd van ons, tijd willen we graag gebruiken om ervan te genieten met familie en vrienden.

Onze verantwoordelijkheden van het dagelijks leven te nemen kostbare tijd van ons, tijd willen we graag gebruiken om ervan te genieten met familie en vrienden.

Onze verantwoordelijkheden van het dagelijks leven te nemen kostbare tijd van ons, tijd willen we graag gebruiken om ervan te genieten met familie en vrienden. Daarom geleidelijk (en zonder ons te willen) vertrekken we zeer goede vrienden en familie uit ons leven.

Vele jaren geleden, om deze scheidingen te voorkomen, mensen gebruikt om ansichtkaarten naar elkaar sturen, zodat ze konden in contact te blijven. Is niet altijd nodig om uren praten met al uw dierbaren. Een ansichtkaart is een leuke touch en dat is genoeg om hen te laten weten dat je nog steeds zorg over hen.

Dat is waarom wij geschapen MOBTI ansichtkaarten. Met deze applicatie kunt u kiezen (of maak) een briefkaart naar uw smaak, voeg wat tekst en stuur het naar al uw dierbaren via e-mail.

Vergeet niet hoe geweldig het was om tijd te nemen om ansichtkaarten te schrijven en op te sturen naar iedereen die je waarderen. Plus, de geweldige gevoel van het krijgen van een kleine, maar zeer gedetailleerd uit van uw geliefden.

Probeer het! Gebruik deze viering dagen om contact van uw vrienden en familieleden u de zorg over te heroveren.

Deze applicatie is gemaakt om te entertainen op een eenvoudige en gemakkelijke manier. Na verloop van tijd zullen we versies bijwerken en het toevoegen van meer geschikte functies, hetzelfde met het corrigeren van fouten die kunnen bestaan. Als u opmerkingen over hoe het te verbeteren, de aanvraag te beoordelen en bekijk het, wij waarderen uw opmerkingen.

Als u meer wilt weten over ons weten, ga dan naar onze Fanpage en schrijf ons:

www.facebook.com/appmobti

Postales Mobti

Download

Postales Mobti PDv1